Cum cumpar?

1. Inregistrati-va pe site – trebuie sa fiti logat pentru a putea da o comanda. Completati campurile obligatorii, dupa care puteti trece la pasul urmator. Toate datele Dvs. Sunt confidentiale si sunt necesare doar pentru comanda.

 

2. Alegeti produsele - Dupa ce ati gasit produsele care va plac din catalogul nostru, apasati butonul Adauga in cos, avand in vedere cantitatea si sortimentul ales. Dupa ce ati selectat produsele dorite, apasati butonul Plateste.

 

3. Verificarti detalii comanda – Inainte de finalizarea comenzii, va rugam sa verificati detaliile introduse, precum si selectarea modalitatii de plata si livrare.

 

4. Plasati comanda - Pentru plasarea comenzii, apasati butonul Trimite comanda. Daca toate datele introduse sunt corecte, comanda va fi procesata cu succes! In functie de modalitatea de plata aleasa, veti fi directionat catre urmatoarea fereastra.

 

5. Confirmarea comenzii – Pentru confirmare, veti primi un mail cu detaliile comenzii Dvs.

 

Modalitati de plata

a. Cu cardul online ( plata in avans )

b. Direct in contul SC Render International SRL ( plata in avans ) deschis la Unicredit Tiriac Bank, prin transfer bancar sau ebanking, in contul RO86BACX0000000070542310.

c. Plata ramburs, adica plata la primirea coletului.

Cu aceasta optiune, produsele sunt livrate la adresa de destinatie solicitata, insotite de un document fiscal, cum ar fi o factura sau o chitanta. Plata se va face catre curier.

Preturile produselor sunt exprimate in RON si includ TVA.

 

Modalitati si taxe de transport

Curier rapid – 20 lei

Comenzile cu valoare de peste 190 lei beneficiaza de LIVRARE GRATUITA!

 

Comenzile vor ajunge la destinatar in maxim 72 ore de la confirmarea comenzii. Pentru informatii suplimentare, neclaritati sau reclamatii, va rugam sa ne scrieti la office@produsesanatoase.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 021.242.75.50 ( luni-vineri 8:00-16:30 ).