Termeni si conditii

 

Accesul/ vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Prezentele conditii reprezinta acordul de vointa in vederea relatiei de colaborare dintre cele doua parti. Prezentele conditii, impreuna cu fiecare comanda in parte, constituie contract incheiat la distanta, conform O.G. nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic si Directivei Parlamentului European si a Consiliului nr. 97/7/CE din 1985. Contractul se considera incheiat in momentul confirmarii de catre SC Render International SRL a comenzii trimise on-line de catre Dvs.

SC Render International SRL comercializeaza produsele cuprinse in acest site, cu caracteristicile si la preturile mentionate pe site. Plata se face prin mijloace electronice sau cash, conform instructiunilor din sectiunea Cum cumpar?.

Renuntarea unilaterala a comenzii – Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va data, semna si trimite de Dvs. Prin posta/curier la adresa Str. Dambovicioarei nr.9, sector 2, Bucuresti. In situatia mentionata mai sus, Dvs veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, impreuna cu o xerocopie dupa factura, la sediul societatii noastre afisat in cadrul sectiunii Contact. Returul se face prin colet postal (nu prin plic recomandat) cu confirmare de primire sau curier. In cazul returnarii produselor va rugam sa anuntati in prealabil Serviciul nostru Clienti la numarul de telefon +4021.242.75.50. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati de catre societatea noastra in termen de max. 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului, prin mandat postal la adresa indicata de Dvs cu ocazia comenzii efectuate ( completarii formularelor de comanda ) sau prin ordin de plata in contul indicat de Dvs cu ocazia platii produselor ce vor fi returnate.

Conditii de livrare - Termenul de livrare este in limita a 72 de ore, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil si doar pe teritoriul Romaniei. Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva greselilor de tipar. Orice modificare de pret se va afisa pe site-ul www.produsesanatoase.ro.

 

Protectia datelor cu caracter personal - In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,  respectiv Directiva 95/46/EC si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Render International SRL este inregistrata la ANSPDCP sub numarul 21669 si va prelucra si utiliza datele personale fara alte obligatii sau plati din partea clientilor sai, exclusiv pentru expedierea produselor comandate si pentru actiuni de marketing direct. Prin comenzile pe care le realizati va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a SC Render International SRL. Datele completate pe formularele de comanda ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra si nu vor fi dezvaluite catre terte persoane. SC Render International SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite Dvs. de Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, art.12-18, si Directiva 95/46/EC, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare (art.12); dreptul de acces la date (art.13); dreptul de    Solutionarea litigiilor – Orice conflict aparut intre SC Render International SRL si clientii sai, se incearca a fi solutionate pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti de la sediul SC Render International SRL.


interventie asupra datelor (art.14); dreptul de opozitie (art.15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); dreptul de a va adresa justitiei (art.18).

DECLARATIE : Solicitantul accepta, in calitate de Partener al SC Render International SRL urmatoarea declaratie: "In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Directiva 95/46/EC, sunt de acord ca datele mele personale si cele ale societatii pe care o reprezint, cuprinse in prezenta declaratie, sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a SC Render International SRL. Prelucrarea datelor se refera la: colectarea, inregistrarea, stocarea , modificarea, extragerea, stergerea, transferul de date catre alte filiale sau sucursale apartinand SC Render International SRL precum si transmiterea acestor date catre partile superioare in retea. Baza de date devine automat proprietatea SC Render International SRL. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa prin posta la adresa: SC Render International SRL, Str. Dambovicioarei nr.9, sector 2, Bucuresti. Datele Dvs nu vor fi transmise in strainatate. Daca unele din datele despre Dvs sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SC Render International SRL, in calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.produsesanatoase.ro, denumit generic Site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

SC Render International SRL nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. SC Render International SRL nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, SC Render International SRL nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, SC Render International SRL nu isi asuma raspunderea pentru folosirea www.produsesanatoase.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor Dvs de catre altcineva folosind datele Dvs de identificare.

SC Render International SRL acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atata vreme cat aceste link-uri nu sunt folosite intr-un context ce ar descrie SC Render International SRL intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite asocierea marcii produsesanatoase.ro cu alte marci sau nume terte si nici folosirea marcii produsesanatoase.ro in scopuri proprii de promovare fara acordul prealabil in scris al SC Render International SRL.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al SC Render International SRL.

Conditii de utilizare. Garantii. - Site-ul este furnizat de catre SC Render International SRL asa cum este si atat cat este disponibil. SC Render International SRL nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele www.produsesanatoase.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SC Render International SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. SC Render International SRL nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. SC Render International SRL nu este responsabil pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.  SC Render International SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Securitate - Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari - Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, ale SC Render International SRL sau ale unor terte parti, nu contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, solicitari comerciale, scrisori in lant, mail-uri in masa, sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vori folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC Render International SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa. SC Render International SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati SC Render International SRL licenta/ dreptul gratuit, nelimitat, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a folosi, reproduce, modica, adapta, traduce si publica pe site-ul produsesanatoase.ro. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral SC Render International SRL sau partenerii/ afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala – SC Render International SRL respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare care sa cuprinda:

* semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;

* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;

* o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;

* adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;

* o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;

* o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.

Aceste clauze sunt considerate agreate odata cu completarea Solicitarii electronice sau tiparite.